Training

9 juni De kracht van een open hart

“The heart is where the beauty of human spirit comes alive”
John O’Donnohue

Kom naar een dag vol inspiratie, zelfonderzoek en meditatie. We staan stil bij wat er op dit moment in jou leeft. Door dat aandacht te geven ontstaat er ruimte om je moeiteloos te verbinden.

12 mei De kracht van vergeving

“Vergeving verandert je verleden niet, maar wel je toekomst”

Op deze dag willen we gezamenlijk onderzoeken wat vergeving is en welke enorme invloed dit heeft op ons welbevinden. Jezelf en of de ander vergeven is een krachtige manier om levensenergie te laten stromen en zo ruimte te maken voor nieuwe ervaringen.

14 april De kracht van je eigen plek innemen

“May your choices reflect your hopes,
not your fears.”
Nelson Mandela

Deze dag gaan we op onderzoek hoe jij op verschillende manieren je plek inneemt. Wanneer lukt het jou wel en wanneer lukt het je, misschien onbewust, niet. Door gerichte oefeningen werken we aan bewustwording van de oorzaken, blokkades, de gevolgen en de mogelijke hulpbronnen die jij kan inzetten om voluit te leven.

17 maart De kracht van een liefdevolle verbinding

“Mijn passie voert mij naar het veld van aandacht, mag ik jou daar ontmoeten?”

Wil jij onderzoeken op welke wijze jij verbinding kan verbeteren met jezelf en of de ander? Maar ook hoe je de verbinding kan herstellen wanneer hij verbroken is? Kom dan naar deze dag waarin je diverse inzichten krijgt aangereikt uit o.a. verbindende communicatie.

Details
Reisschema:
Start op 17 maart-14 april-12 mei-9 juni
Enkele reis 95 euro
Rondreis langs alle krachtplekken 329 euro

Zaterdag 17 maart van 10:00 tot 16:30
Praktijk Oostelijke Handelskade12 n
1019 BM Amsterdam

Vragen over de reis en aanmelden kan door het schrijven van mail aan
info@truisimmelink.nl / 0631351904

 


 

Referenties

Samenwerken met Trui is voor mij echt een feest. Ze stelt zich dienstbaar op als dit adequate is en ze pakt de leiding als ze aanvoelt dat het de groep dient. Haar scherpzinnigheid en diepgang hebben een grote toegevoegde waarde voor het groepsproces, de deelnemers en ook voor mij als we samen trainen. Een andere kwaliteit die er uitspringt bij haar is het out of the box creeeren. Hierdoor verrast ze herhaaldelijk de deelnemers en mij trouwens ook. Haar humor, oprechte aandacht voor de ander en brede kennis en ervaring, maken haar in mijn ogen een fantastische trainer en coach.

Willeke van Barneveld

Psychologen Praktijk Dynamo, www.praktijkdynamo.nl www.praktijkdynamo.nl